Always searching for solutions.

Total Energy Solutions oferă calitate şi profesionalism prin intermediul unei game diverse de servicii prestate.

Total Energy Solutions vine în întâmpinarea tuturor consumatorilor de energie, care se supun reglementărilor ANRE, cu o ofertă de servicii completă, corectă şi profesionistă, care să poată rezolva în totalitate problemele legate de incompatibilitate sau de conflict de interese care pot afecta raporturile şi relaţiile cu autorităţile de reglementare.

Servicii principale

AUDIT ENERGETIC ÎN INDUSTRIE

Total Energy Solutions vă oferă servicii de audit şi bilanţuri energetice profesioniste la preţuri avantajoase, cu respectarea [...]

AUDIT ENERGETIC PENTRU CLĂDIRI

Auditul energetic al unei clădiri este o analiză efectuată de un auditor energetic autorizat [...]

MANAGEMENT ENERGETIC
Firma noastră oferă servicii de management energetic modern conform reglementărilor ANRE aflate în vigoare [...]

istoric

Total Energy Solutions SRL a fost înfiinţată la începutul anului 2011 de un grup de experţi cu scopul de a crea un furnizor de servicii de calitate în domeniul auditului energetic şi al consultanţei tehnice de specialitate în sectorul energetic, capabil să ofere un pachet complet de soluţii pentru creşterea eficienţei energetice în orice domeniu de activitate.

Firma noastră colaborează cu specialişti din rândul cadrelor didactice de la Catedra de Energetică a Facultăţii de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată din cadrul Universităţii Tehnice “Gh. Asachi” din Iaşi, dar şi cu experţi autorizaţi cu o experienţă individuală de peste 6 ani în domeniul elaborării auditurilor şi bilanţurilor energetice, atât în sectorul industrial, cât şi în cel al clădirilor.

Din aprilie 2011, Total Energy Solutions este auditor energetic autorizat în baza autorizaţiei nr. 47/13.04.2011, acordată de Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei, fiind în acest fel calificată pentru elaborarea auditurilor energetice complexe pentru toate categoriile de consumatori de energie.

Testimonials

Am colaborat excelent, serviciile au fost prestate rapid si sincer pretul a fost prea bun (pentru noi). Ii recomandam cu siguranta.”

Axinte Ciprian

Presedinte si CEO